Autor: Siim Sultson • 18. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene raudtee veofirma jaanuaris veerandi võimsam

Võrreldes eelmise aasta jaanuariga, kujunes venelaste raudtee veofirma Transgarant selle aasta jaanuari kaubaveomaht veerandi võrra suuremaks, edastab Transport Weekly.

Kui 2009. aastal oli firma veokäive 1,53 miljonit tonni, siis selle aasta jaanuaris oli see näitaja juba 23,9% priskem ehk 1,90 miljonit tonni.

Veoseliigiti toimusid vastavate jaanuaride võrdluses muutused järgmiselt.

Söevedu kasvas 28% ehk tasemelt 754 tuhat tonni tasemele 942 tuhat tonni. Rauamaagivedu kasvas samuti 28% ehk tasmelt 409 tuhat tonni tasemele 523 tuhat tonni. Metallidevedu kasvas 10% ehk tasemelt 89 tuhat tonni tasemele 98 tuhat tonni. Tööstuskaupade vedu kasvas 89% ehk tasemelt 31 tuhat tonni tasemele 59 tuhat tonni. Konteinerveod kasvasid 3,6 korda ehk tasemelt 2,4 tuhat TEU-d tasemele 8,7 tuhat TEU-d.

 

 

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077