Autor: Siim Sultson • 17. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paldiski Sadamatel Sillamäe osas suu lukus

Paldiski Sadamad AS-i tegevdirektori jutuind taandus Sillamäe Sadamast kuuldes kiiresti.

"Ma töötan oma asjadega, küsige nende käest," muutus Paldiski Sadamad AS-i tegevdirektor Gennadi Gretško Sillamäest kuuldes tõredaks. Lisades veidi hiljem, et kui ta töötaks Sillamäel, siis vast küll. "Ma ei saa muud lisada. Ma ei kommenteeri."

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077