Autor: Siim Sultson • 7. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink Takso salatseb

 Paari aasta eest Eesti taksoturule sisenenud Tallink Takso kasvatab veomahte, käibe ja kasumi jätab firma enda teada.

"Konkurents on endiselt tihe, kuid meie eesmärgiks on endiselt oma turusihis kvaliteettaksoteenuse pakkumise alal

esirinnas olla," kiitis oma juhtitavat firmat AS Tallink Takso juht Alger Holzmann.

Alates selle aasta jaanuarist teenindab Tallink Takso kliente ka Stockmann'i taksopeatuses. "Kliendid on Tallink Takso hästi omaks võtnud ning turistid kasutavad meie teenuseid ka meelsasti," lisades veomahtude teemal vaid "2009. aasta igakuised veomahud on kasvanud võrreldes 2008. aastaga.2

Hoolimata mitmest küsimisest, jättis Holzmann peale firma veomahu numbrite ka kasumi ja käibe andmed enda teada.

2007. aasta 19. septembril loodud Tallink Takso esimene  majandusaasta lõppes 31. augusti 2008  5,9 miljoni kroonise käibe juures 12,7 miljoni kroonise kahjumiga. Selle tulemusel langes toons firma omakapital 3,7 miljoniga krooniga miinusesse.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077