• 31.12.09, 14:02
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

SAS vajab järgmist rahasüsti

Skandinaavia lennukompanii SAS on märtsis aktsionäridelt juurde küsitud 6 miljardit Rootsi krooni juba ära kulutanud, kirjutas Taani majandusleht Börsen eilses esikaaneloos.
Raha emissioonist oli kavas kasutada netovõla vähendamiseks 23 miljardilt Rootsi kroonilt 17 miljardile Rootsi kroonile. Täna on aga lennufirma netovõlg (kus on sees võlg ja liisingumaksed) viimastel andmetel tagasi emissioonieelsel tasemel.
Viimased andmed on kolmanda kvartali seisuga. Kui juurde arvata ka neljas kvartal, võib pilt olla veelgi süngem, kuna neljas kvartal on kassatulude  poolest lennufirmadele tavaliselt kõige kehvem kuu, kirjutab leht.
 

Seotud lood

Uudised
  • 02.10.09, 13:20
SAS vajab uut omanike rahasüsti
Raskustes Skandinaavia lennufirma SAS peab tõenäoliselt kevadisele emissioonile lisaks varsti omanikelt veel raha juurde küsima, prognoosib lennundusanalüütik Anders Lidman täna Rootsi majanduslehele Dagens Industri antud intervjuus. Venib ka Estonian Airi müük.
Uudised
  • 11.06.10, 16:41
SAS kahaneb edasi
SAS Group müüs oma Suurbritannia maapealse teeninduse maha, teatab Aircargonews.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele