Autor: Siim Sultson • 21. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veho laieneb Mazda arvel

Tuleva aasta kevadel kavatseb Veho Eesti AS avada uue Honda salongi, teatab ettevõte.

Uus salong tuleb detsembris ostetud endisse Mazda salongi Tallinnas Paldiski maantee ääres.

Lisaks müügisalongile tuleb uude esindusse ka hooldus-teeninduskeskus, keretööde vastuvõtt ja kasutatud autode müügisaal.

Kokku on uues esinduses pinda ligikaudu 3 200 ruutmeetrit.Veho Eesti AS juhatuse esimehe Ando Nõela sõnul on vaatamata praegusele madalseisule automüügis just õige aeg teha tulevikuvajadustest lähtuvaid investeeringuid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077