Autor: Siim Sultson • 14. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Poolakate raudtee kaubavedu kosub

Poola juhtiva raudtee eraoperaatori CTL Logistics III kvartali veomahu tulemus on eelmise aasta omast 16% parem, teatab Logistics Finland.

Kui eelmise aasta III kvartalis veeti selle operaatori poolt 3,62 miljonit tonni kaupa, siis selle aasta samal ajal 4,20 miljonit tonni. Samuti kasvasid samade ajaperioodide võrdluses kauba tonnkilomeetrid 15% ehk tasemelt 854 miljonit 982 miljonile.

Siiski seoses keerulise majandusolukorraga on CTL Logistics võtnud tulevaks aastaks kasvu ootamise asemel eesmärgiks 2009. aasta taseme säilitamise.

2009. aasta kolme kvartali jooksul Poola raudteeturg tervikuna langes 7,6%, kuid kaubavedu kahanes koguni 12,8%.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077