• 08.12.09, 10:26
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Premium Motors pankrotiteel

Harju Maakohus otsustas algatada Premium Motorsi pankrotimenetluse, on kirjas ametlikes teadaannetes.
Harju Maakohus otsustas algatada oma 3. detsembri määrusega Premium Motors Grupp AS-i (registrikood 11162639; Kadaka tee 86A, Tallinn 12618) pankrotimenetluse. Ettevõtte ajutiseks pankrotihalduriks kirjaliku nõusoleku alusel sai Randu Riiberg (Pärnu mnt 15, Tallinn; tel 614 1990, e-posti aadress [email protected]).
Lisaks otustas Harju Maakohus arutada pankrotiavaldust istungil 12. jaanuaril 2010 kell 11.30 Tallinnas Tartu mnt 85. Kohtuistungile otsustati kutsuda  protsessiosalistena avaldajate-võlausaldajate ning võlgniku esindajad, samuti ajutine pankrotihaldur. Lisaks peatati võlgniku vara suhtes toimuv sundtäitmine ja keelati võlgnikul ilma ajutise pankrotihalduri nõusolekuta vara käsutada.

Seotud lood

Uudised
  • 20.01.10, 14:05
Premium Motorsil uus pankrotihaldur
PAnkrotis luksautode müüjale määras Harju Maakohus  uue  ajutise pankrotihalduri, vara suhtes toimuv sundtäitmine seiskus, ilmneb ametlikest teadaannetest.
Uudised
  • 27.07.10, 14:29
Premium Motors Grupi nõuded ootavad kaitsmist
Pankrotis valdusfirma Premium Motors Grupi võlanõuded ootavad kaitsmist, aega on kolm nädalat, ilmneb Ametlikest Teadaannetest.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele