• 01.12.09, 12:49
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

RERSi nõue ERi vastu ootab lahendit

"Nüüd tuleb kohtuistungi kohta lahend 6. jaanuaril 2010 kell 16:00," teatas Harju Maakohtu pressinõunik Kristina Ots eile toimunud AS-i Russian Estonian Rail Services (RERS) ASi Eesti Raudtee (ER) vastu esitatud haginõude arutleu kohta.
Eile oli Harju Maakohtu Kentmanni tänava kohtumajas taas arutlusel RERSi 18,4 miljoni kroonine hagi ERi vastu. 
RERS nõuab ER-lt 18 435 029,60 krooni Venemaal raudteeõnnetuse tagajärjel kasutuskõlbmatuks muutunud vagunite maksumuse hüvitamiseks. Eile kuulati istungil osapooled ära ja nüüd oodatakse lahendit.

Seotud lood

Uudised
  • 02.12.09, 13:12
RERS: nüüd peaks ju ER ometi kahju hüvitama
"Vastaspool arvab, et see oli loodusõnnetus, aga riigifirmas ju keegi millegi eest ei vastuta. Kui õigust ei tule, kaebame edasi," oli AS-i Russian Estonian Rail Services (RERS) juhatuse esimees Ervin Hasselbach pahane Eesti Raudtee peale.
Uudised
  • 31.08.09, 15:37
RERSi nõue Eesti Raudtee vastu alustab kohtus uut ringi
Ülehomme alustab kohtutes uut ringi ekspedeerimisifrma Russian Estonian Rail Services (RERS) hagi Eesti Raudtee (ER) vastu.
Uudised
  • 02.12.09, 13:46
Eesti Raudtee: meil siin süüd pole
"Kes süüdi, seda ütleb kohtuotsus. Kuid rahvusvahelise eeskirja järgi vastutab veose eest lõpuks see, kelle asukohamaal vedamine toimub," selgitas ASi Eesti Raudtee avalike suhete juht Urmas Glase.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele