Autor: Rivo Sarapik • 21. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teetööd piiravad liiklemist

Teetööde tõttu on lähipäevadel mitmel pool Eestis liikluskiirust piiratud ning kohati tuleb kasutada ümbersõidu võimalust.

Tallinn-Narva maantee kilomeetritel 158,3-160,0  Kukruse-Tammiku suunal  freesitakse täna parempoolset sõidurida, mis jääb liiklusele suletuks. Eelnimetatud kilomeetritel jääb Narva-Tallinn suunale alles kaks sõidurida, Tallinn-Narva suunale aga üks.

Rapla-Järvakandi-Kergu maantee kilomeetritel 14,4-16,4 alustatakse täna taastusremondi töödega, kiiruspiirang töötsoonis kuni 30 km/h. Remont kestab orienteeruvalt oktoobri keskpaigani.

Seoses immutustöödega Tallinn-Rapla-Türi maantee kilomeetritel 37-42 Röa-Aranküla remondilõigul  läbisõitu ei toimu alates tänasest kuni 28. septembrini v.a. ühissõidukid ja operatiivsõidukid. Hagudi elanikud saavad liigelda vana Viljandi mnt. ja Purila kaudu. Transiitliiklusele kehtib ikka ümbersõit Juuru kaudu, jälgida tuleb üldist liikluskorraldust.

Harju maakonnas remonditaval Paunküla-Vetla teel on täna liiklus kilomeetritel 0-2,5 raskendatud, kuna paigaldatakse geotekstiili.

Lääne maakonnas Pärnu-Lihula maantee kilomeetritel 54,6 kuni 55,3 s.o Lihulas on kaablipaigaldustööde ajal täna kella 9.00 kuni 19.00 kiiruspiirang kuni 30 km/h.

Teetruupide ehituse tõttu suletakse kella 9.00-15.00 Põlva maakonnas Ahja-Vastse=Kuuste tee kilomeetritel 5,035 ja 9,080. Ümbersõit 5. kilomeetril asuvast sulgemiskohast Kosova-Mõtsküla-Mustakurmu kaudu Ahja poolt vaadatuna; Vastse=Kuuste poolt Mustakurmu-Mõtsküla-Kosova kaudu. Kilomeetril 9,080 ümbersõit Vastse-Kuuste poolt Vastse-Kuuste-Lootvina-Mõtsküla-Mustakurmu ning Ahja poolt Mustkurmu-Mõtsküla-Lootvina-Vastse-Kuuste. Ümbersõidu tõttu pikeneb marsruut vastavalt 5 ja 10 kilomeetrit.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077