• 25.06.09, 12:43
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Hääl: Paldiskis vastab kõik normidele

Alexela Paldiski kütuseterminali omanik Heiti Hääl kinnitab, et midagi keskkonnale või inimeste tervisele ohtlikku see ei erita ja kõik vastab normidele.
Seadusega kehtestatud saastenorme Alexela terminal tema sõnul ei ületa, vahendas E24. "See, et vedelik, mille on mingi lõhn, seda ka mingil määral eritab, on aga paratamatu. Kui keegi toas kogemata puuksu teeb, siis on ka esialgu paha lõhn, mis aga ajapikku hajub, ja kindlasti pole see kellelegi ohtlik."
Nüüdseks on Alexela terminali laienemine Paldiskis lõppenud, sest ettevõtte käsutuses olev maa-ala on täis ehitatud.

Seotud lood

Uudised
  • 18.06.09, 09:46
Alexelale Norras hiigeltrahv
Norra keskkonnainspektsioon trahvis Alexela tütarfirmat 3,5 miljoni Eesti krooniga Sløvågi terminalis mais 2007 toimunud plahvatuse eest.
Uudised
  • 18.06.09, 15:37
Alexela vaidlustab Norras saadud trahvi 
Alexela Logistics'i Norra terminali opereeriv Alexela  Sløvåg sai kahe miljoni Norra krooni (NOK) suuruse trahvi, mille ettevõte vaidlustab.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele