Autor: Rivo Sarapik • 2. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ookeanist leiti lennuki jäänuseid

Brasiilia lennundusametnike teatel on Atlandi ookeanist leitud lennukitükke.

Vees hõljuvad metallitükid ja istmed leiti 720 kilomeetri kauguselt Fernando de Noronha saarestikust Brasiilia kirderannikul, vahendas CNN Brasiilia õhujõudude kõneisiku Jorge Marali sõnu. Võimalik, et tegemist on kaduma läinud lennu 447 jäänustega, ametlikku kinnitust sellele hetkel veel siiski ei ole.

Brasiilia uudistekanali Globo News andmeil asusid täna pärastlõunal avastatud leiud üksteisest 60 kilomeetri kaugusel. Samuti märkasid otsijad vees oranži palli, trummi ja valgeid objekte ning võimalikku õlilaiku.

Otsingurühmad kammivad praegu läbi suuri alasid Atlandi ookeanil. Hommikul uuriti Senegali vetes ka lennu 447 trajektooril lennanud Brasiilia lennufirma TAM piloodi vihjet "oranžidele täpikestele", mis viidanuks põlevatele lennukiosadele. Kinnitust see siiski ei leidnud.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077