Autor: Mariliis Pinn • 4. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: lihaveised teel

Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Patika ja Vaida piirkonnas (km 15-19) hulgub ringi kari lihaveiseid, kes võivad tulla ootamatult sõiduteele! Üles on seatud ajutised hoiatavad liiklusmärgid. Palume kõigil liiklejatel olla selles piirkonnas eriti ettevaatlikud!

Samuti palume liiklejail olla tähelepanelik Jõgeva maakonnas Tabivere vallas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Särje piirkonnas, kuna ka seal on lahti pääsenud viis lihaveist!

Tänasest kuni 30. augustini on seoses remondiga liiklusele suletud Tallinn-Rapla-Türi maanteel asuv Rapla kivisild (km 47,4). Ümbersõit on korraldatud Aranküla-Valtu või Rapla ümbersõidu tee kaudu. Ühistransport ja operatiivsõidukid saavad kasutada kohaliku ümbersõiduteena Kevade tänavat, teatas maanteeinfokeskus.

Täna kell 9.00-20.00 on remonttöödeks liiklusele suletud Valga linnas Kuperjanovi tänaval asuv Tambre raudteeülesõit. Ümbersõidu võimalus Kaagjärve ja Raavitsa kaudu. Jälgige ajutisi liiklusskeeme.

Kuni 6. maini on asfalteerimistööde tõttu liiklusele suletud Järva maakonnas Paide-Roovere-Kuimetsa maanteel teelõik Väätsa prügila ristmikust kuni Roovereni (km 12,0-13,4). Ümbersõit on tähistatud Väätsa-Lõõla-Piiumetsa kaudu.

Seoses Kaitseväe poolt läbiviidava õppusega “Kevadtorm 2009” toimub tehnika ja kolonnide liikumine:

·        4. mail kell 05.00-07.00 marsruudil Võru linn – Võru-Põlva maantee – Rosma – Mooste;

·        4. mail kell 04.00-07.30 marsruudil Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee – Tartu linn – Ahja – Mooste;

·        4. mail kell 04.30-08.00 marsruudil Tapa linn – Tartu-Jõgeva-Aravete maantee – Lähte – Aovere-Luunja maantee – Hammaste – Mooste;

·        5. mail kell 05.00-08.30 marsruudil Jõhvi linn – Jõhvi-Tartu-Valga maantee – Aovere-Luunja maantee – Hammaste – Mooste;

    * 5. mail rännak marsruudil Mooste – Tartu linn – Jõhvi-Tartu-Valga maantee.

Sidekaabli paigaldustöid teostatakse tänasest kuni 22. maini Pärnu maakonnas

    * Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel Metsaküla-Rannametsa vahelisel teelõigul (km 150-162);

    * Lepaküla-Leina maanteel (km 0-5,5);    * Rannametsa-Ikla maanteel Rannametsa-Häädemeeste vahelisel teelõigul (km 0,2-5,1).

Vajadusel on tööde tsoonis piiratud kiirust kuni 30 km/h.

Vee- ja kanalisatsioonitorustike kaevetöid tehakse tänasest kuni 19. juunini Põlva maakonnas Räpina-Aravu maantee 1.kilomeetril Räpinas. Kehtib kiiruspiirang 30 km/h.

Eeldatavalt kuni 13. juulini teostatakse taastusremonttöid Harju maakonnas Ääsmäe-Hageri maanteel Maidla-Hageri vahelisel teelõigul (km 6,0-13,2). Tööde piirkonnas on kiirus piiratud 30 km/h.

Soodsate ilmastikuolude korral märgistatakse teekatet Lääne-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel (km 77,1-80,6) ning Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel (km 160,1-171,3). Ettevaatust märgistajatest möödumisel!

Seoses maantee remondiga on tänasest kuni 21. juulini Rapla maakonnas Rapla-Järvakandi-Kergu maanteel Tuti-Raikküla vahelisel maanteelõigul (km 1,9-8,2) töötsoonis üks sõidurada suletud ning kiirust piiratud 30 km/h. Liiklust korraldavad reguleerijad.

Kuni kella 12.00-ni on teetruubi avarii tõttu suletud Lääne-Viru maakonnas Tallinn-Narva maantee 75.kilomeetril Narva-Tallinn sõidusuund. Kiiruspiirang 30 km/h.

Täna kella 11.00-16.00 teostatakse Ida-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel (km 160-162) kahe sõiduraja sulgemine. Km 160-161 suletakse Tallinn-Narva suunas mõlemad sõidurajad ja km 161-162 suletakse Narva-Tallinn suunal teised kaks sõidurada. Antud lõigul jääb kehtima kahesuunaline liiklus, kummaski sõidusuunas üks sõidurada. Tööpiirkonnas on kiirus piiratud 50 km/h.

Eelteade:

Teisipäevast, 5. maist kuni 5. juulini suletakse seoses remonttöödega liiklusele Harju maakonnas Paldiski-Padise maanteel Laoküla-Madise vaheline teelõik (km 3,0-7,7). Ümbersõit on tähistatud Põllküla-Madise kaudu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077