Autor: Mariliis Pinn • 23. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Magnum Logistics valiti innovaatiivseimaks logistikafirmaks

Logistikaseminar 2009 raames korraldati konkurss nimega "Kõige innovatiivsem logistikaettevõte". Võitjaks osutus Magnum Logisics OÜ.

Möödunud nädalal selgitati välja Tallinna Tehnikakõrgkooli korraldatud Logistikaseminaril 2009 “InnoTime ” kõige innovatiivsem logistikafirma Eestis, teatas seminari korraldaja.

“Konkurssi osalemiskutse ja ankeet saadeti kõigile Eesti Logistika ja Ekspedeerimise Assotsiatsiooni liikmetele, Logistikategu 2008 ettevõtetest kandidaatidele ning Logistikaseminar 2009 koostööpartneritele,“ selgitas Logistikaseminari peakorraldaja Helen Tiitma.

Konkursi finaali pääsesid DPD Eesti AS, Magnum Logistics OÜ ning Telema AS.  Igal finalistil oli võimalus 5 minutit tõestada kõigile üritusel

osalenutele miks just nemad on kõige innovatiivsem logistikaettevõte.Lõplik võitja selgitati välja rahvahääletuse ja žürii otsusetulemusena.

„Hinnati loodussõbralikkust, efektiivsust, paberivabadust,

infosüsteeme, viimase aasta jooksul ettevõttes tehtud innovaatilisitegusid,“ loetles Tiitma hindamiskriteeriume ning teatas, et võitjaks osutus Magnum Logisics OÜ ja seda eelkõige just oma uue ja innovaatilise logistikakeskusega, mis on Kesk- ja Ida-Euroopa moodsaim.Kuldne võidukarikas anti pidulikult  kätte ürituse banketil.

Tallinna Tehnikakõrgkooli kolmanda kursuse tudengite koostööl toimus Logistikaseminar tänavu juba kümnendat korda Juubeliseminari peateemaks sel aastal oli innovatsioon ja efektiivsus logistikas „InnoTime“. Üritusel osales sel aastal kokku ca 230 inimest.

 „Seminarist jäi kõlama eelkõige positiivus ja ettevõtjate tahe edasi minna. Praegu on just õige aeg aeg maha võtta ja ennast täiendada ning nagu ütles oma ettekandes Jari Kukkonen on tegemist "tõusueelse ajaga", meenutas Tiitma möödunud üritust.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077