Autor: Mariliis Pinn • 24. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uljus unistada tõi Magnumile juba teise auhinna

Piirideta mõtlemine ja uljus unistada viis Magnumi innovatiivsemaks logistikafirmaks, ütles Magnum Logistics juhatuse liige Mari Krass.

„Pean tunnistama, et auhindade võitmine ei ole meie ettevõttele olnud eesmärk omaette,“ kommenteeris Krass firma innovatiivsemaks logistikaettevõtteks valimist. Firma investeeris 150 miljonit krooni täiesti uude lattu. „Tegelikult ei ole me kunagi varem nendel konkurssidel osalenud, kuid kuna eelmisel aastal firmas läbiviidud arendused on aga tõesti olnud suured, nõudnud meilt väga palju pingutust ja inimeste personaalset panust, siis otsustasime seekord osaleda.“

Krass oletas, et kuna nii suuri projekte Eestis logistikavaldkonnas väga palju ei ole, et konkurents konkreetsel konkursil väga tihe ei olnud.

„Veel innovaatilisem innustab meid olema mitte võidetud auhind, vaid projekti õnnestumine. Ära sai tehtud palju tööd ja kuna tulemus on uhke olemist väärt, siis seda võikski pidada innustavaks,“ selgitas ta, mis Magnumit tähtede poole viib. „Piirideta mõtlemine ja uljus unistada, lisaks teema erinevatest valdkondadest ja vaatenurkadest vaatamine viib ideeni ja õnneks on meie meeskonnal olnud julgust ideid ka ellu viia.“

 „Selliseid konkursse on muidugi vaja. Ainuüksi selleks, et me teaksime, mis Eestis toimub. Eestlane on ju iseenesest tagasihoidlik rahvas ja ega oma seinte vahel valmis nokitsetut igale tänavanurgale näitama ei tormata.

Sellised konkursid aga võimaldavad nn kodus tehtut ka väljapoole tutvustada,“ lisas ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077