Autor: Rivo Sarapik • 28. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Posti kaup hakkab liikuma läbi lennujaama

30. aprillini töötab Tallinnas Pallasti 28 asuv Posti tolliteeninduspunkt. Eesti Posti kaup suunatakse selle sulgemisel liikuma läbi Tallinna Lennujaama.

Maksu- ja Tolliamet on võtnud tolliteenuse pakkumise osas uue lähenemise – pärast Pallasti punkti sulgemist jääb Eestis neli tolliteenust pakkuvat vormistuskeskust. Põhja maksu- ja tollikeskuses sai tolliteenust pakkuvaks kohaks senine Lennujaama teeninduskeskus, kuhu viiakse üle ka Posti teeninduskeskuse tegevused ja ametnikkond.

Eesti Posti kaup liigub hiljemalt 30. aprilliks füüsiliselt läbi Tallinna Lennujaama.

Detsembrist on tolliteenust pakkuvad punktid järgmised:

- Põhja maksu- ja tollikeskuses saab tolliteenust pakkuvaks kohakspraegune Lennujaama teeninduskeskus (TK).- seoses ülaltooduga ei teenindata enam kliente Sadamatetollipunkti (TP) Vanasadama TK-s, Ülemiste TP Raudtee TK-s,samuti tulevikus Posti TK-s.- raudtee TK ja Vanasadama TK vormistuslikud tegevused jaametnikkond viiakse üle Muuga TP-sse.- Posti TK tegevused ja ametnikkond viiakse üle Lennujaama TKsse(kuna Eesti Posti kaup liigub füüsiliselt läbi Tallinna Lennujaama hiljemalt 30.04.2009).

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077