Autor: Mariliis Pinn • 7. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DHL võttis kasutusele ioimage’i jälgimissüsteemid

Intelligentsete videoseadmete looja ioimage teatas, et nende seadmed on installeeritud mitmetes DHL Express’i esindustes üle terve Euroopa.

Kolm aastat kestnud projekti raames on DHL kaasajastanud oma turvasüsteeme Euroopas tagamaks on esinduste turvalisuse ja vastamaks ELi määrustele. Süsteemi täienduse eesmärgiks on videoanalüüsi lisamine, mis aitaks märgata sissetungijaid ja hoone territooriumi rikkumisi, kaitsta varguste eest ja märgata kahtlaseid tegevusi lennuki juures ja hoonetes. Antud seadmed on olulised DHL’i lennujaamade juures asuvate kontorite turvalisuse seisukohast, kuna sealt käivad iga päev läbi tuhanded saadetised. Lisaks eelnevale nõuavad EL’u määrused, et kui kaup on üle vaadatud, siis tuleb seda pidevalt jälgida kuni lennuki õhkutõusmiseni.

Igal esindusel olid omad unikaalsed turvaohud, mis puudutasid suurust, struktuuri või operatiivtegevust. Näiteks Leipzigi lennujaamas asuvas terminalis, mille suurus on 48000 ruutmeetri, tuleb iga päev jälgida 1500 tonni kaupa ja ligi 60 lennukit. Märkamaks olemasoleva üüratu valve kaabeltelevisiooni süsteemi tuhandetest kaadritest just neid olulisi on üpris keeruline, see-eest ioimage’i süsteem võimaldab DHL’il jälgida kõike praktilisel ja tõhusal moel. 

Olles karmilt testinud mitut sama teenust pakkuvat firmat, otsustas DHL kasutada ioimage’i intelligentset jälgimissüsteemi. ioimage'i lahendus oli lõppkokkuvõttes kõige tõhusam ja mõjusam nii keskkonnaaspektist kui ka valealarmide ja turvameeste arvu vähendamisel. 

 „ioimage on äärmiselt õnnelik, et just neid valiti saadetiste turvaliseks liikumiseks DHL’i suurimate terminalide vahel,“ sõnas ioimage’i Müügi&Klienditeeninduse asepresident Zeev Farkash.  "Investeering meie videolahendustesse tasuvad ennast igati ära.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077