13. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaks jalakäijat jäid auto alla, üks neist suri haiglas

12. detsembril kella 07.25 ajal toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Lüganuse vallas, Tallinn - Narva maantee 147. kilomeetril, kus sõiduauto Ford Scorpio, mida juhtis Petr (s 1951), sõitis otsa sõiduteed ületanud Nikolaile (s 1942). Jalakäija toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse, kus ta kell 08.30 suri.

12. detsembril kella 12.05 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Virbi 7 maja juures, kus sõiduauto Opel Zafira, mida juhtis alkoholijoobes Dmitri (s 1970), sõitis otsa ülekäigurajal sõiduteed ületanud Avgustale (s 1927). Jalakäija toimetati vigastustega PERH Mustamäe korpusesse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077