22. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Copterline värbab uusi töötajaid

Copterline Estonia OÜ kuulutas Eesti Ekspressis, et otsib jaanuariks klienditeenindajaid ja dispetšereid.

Copterline ootab kandidaatidelt eesti, soome ja inglise keele valdamist, keskharidust ja arvuti kasutamise oskust. Klienditeenindajaid ja dispetšereid hakkavad broneeringuid vormistama ja reisijaid teenindama. Copterline pakub 12 000 krooni palka ja tööle võib hakata alates jaanuarist.

Copterline OÜ otsustas sügisel uuesti taas alustadaliinilende Helsingi ja Tallinna vahel, mis katkesid pärast 14 inimese surmaga lõppenud kopteriõnnetust 2005. aastal.

Firma on tellinud liinile kaks uut kopterit Agusta AW139 ja ehitab Helsingisse Hernesaarile uue terminali. Õnnetusse sattunud kopterimark oli Sikorsky S-76C.

Firmas on vahepeal toimunud suured muudatused. Enamusosaluse omanikeks on saanud Soome investorid, neist kaalukaimad Ilkka Herlin ja Ilmarinen. Muutunud on ka firma juhatus ja tegevjuht. Uus tegevjuht on Jerker Molander, kes on varem olnud pangandusfirma eQ juht. Juhatuse esimees on Mona Björklund, kes varem töötas Soome lennuametis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077