8. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fordi kahjum vähenes 380 miljonile dollarile

USA ühe suurima autotootja Fordi kolmanda kvartali kahjum vähenes 380 miljonile dollarile (4 miljardile kroonile), sest firma sulges tehaseid ja koondas tööjõudu.

Aasta varem ulatus Fordi kahjum 5,2 miljardi USA dollarini.

Ilma ühekordsete kuludeta oli kahjum 24 miljonit dollarit.

Kahjum aktsia kohta ulatus 19 USA sendini, kahjum aktsia kohta ilma ühekordsete kuludeta oli 1 sent.

Analüütikud olid kahjumiks ennustanud 47 USA senti aktsia kohta. Fordi aktsia hind kukkus eile 4,5 protsenti ning väärtpaber maksis8,24 dollarit. Autotootja avaldas oma majandustulemused täna enne börside avanemist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077