12. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tormi häirib laevaliiklust saartele

Täna 12.10 sõidab Kuivastu-Virtsu liinil 4 parvlaeva - Regula, Koguva, Harilaid ja Kõrgelaid. Tugevneva tuule tõttu ei sõidaparvlaev Viire. Rohuküla - Heltermaa liinil katkes liiklus.

Regula jätkab reise graafikukohaselt ülejäänud kolm laeva liiklevad vabagraafikul, väljudes sadamast koheselt peale laadimise lõppu. Virtsu sadamasse hakkas alates 12:00 väljumisest kogunema järjekord, teatas Saaremaa Laevakompanii.

Palume klientidel arvestada eeltoodud asjaoludega. Pealelõunal on vaja arvestada sellega, et broneeritud sõidukid laaditakse järjest väljuvatele laevadele ja ooteaeg võib pikeneda ka broneeringujärjekorras olijatele.

Tormi tõttu katkes Rohuküla - Heltermaa liinil liiklus.

Triigi-Sõru liinil nädalavahetusel laevaliiklust ei toimu, sest prognoositavate heitlike ilmastikutingimuste tõttu tuuakse Triigi-Sõru liinil sõitev parvlaev Kõrgelaid nädalavahetuseks Kuivastu-Virtsu liinile.

Väinamere Liinide juhtkond tegi otsuse muuta laevaliiklust seoses lubatud tugeva tuulega nädalavahetusel, eeskätt reedel. Kuna Triigi-Sõru liinil on lisaks tuulele veel hoovused, mis takistavad koosmõjul laeva sildumist, on tõenäoline, et reisid sellel liinil jäävad ilma tõttu reedel ära. Eeloleval nädalavahetusel toimub Saaremaal aga sügise tippsündmus Saaremaa Ralli, mis toob tavapärasest oluliselt suurema reisijatevoo Saaremaale. Tugevama tuule korral ei saa kasutada Kuivastu-Virtsu liinil parvlaeva Viire ja seetõttu on hädavajalik täiendavate ressursside kaasamine.

Juhul, kui pühapäeval on ilm soodne, tuleb parvlaev Kõrgelaid Triigi-Sõru liinile tagasi ja teeb reisi kell 17.30 Sõrult ja kell 19.00 Triigilt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077