28. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aegviidu suuna elektrirongid sõidavad vaid liinil Aegviidu-Lagedi

Seoses kontaktvõrgu olulise tehnilise rikkega raudteelõigul Lagedi-Ülemiste on elektrirongide liiklus Aegviidu suunal täna hommikul tõsiselt häiritud.

Elektrirongid 403, 405 ja 407 sõidavad vaid Raasikuni. Raasikule on saadetud vastu bussid, mis toovad reisijad Tallinnasse.

Elektrirongi 404 asemel viib Balti jaamast väljuv buss reisijad Arukülla ning Raasikule. Esialgsete andmete alusel võib eeldada, et pärastlõunane elektrirongiliiklus toimub Aegviidu suunal juba vastavalt kehtivale sõiduplaanile.

Keila-Paldiski/Riisipere suuna elektrirongid sõidavad vastavalt kehtivale sõiduplaanile ning suuremaid hilinemisi ei esine.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077