1. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jalgrattur sõitis otsa jalakäijale

Eile toimus neli liiklusõnnetust ja ärandati üks sõiduk, teatas siseministeeriumi teabe- ja analüüsiosakond.

31.07.2007 kella 14.37 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Lükati teel Lükati sillal, kus Kloostrimetsa tee poolt Kose tee suunas liikunud Toyota Land Cruiser, mille juht on selgitamisel, sõitis teelt välja paremale vastu puud. Sündmuskohalt toimetati SA PERH Mustamäe korpusesse Toyotas viibinud 55-aastane Aleksei ja 43-aastane Riina, kes lasti kodusele ravile.

31. juulil kella 17.11 juhtus liiklusõnnetus Valga linnas Pikal tänaval, kus Opel Sintrale, mida juhtis 33-aastane Toivo, sõitis küljelt otsa Ford Mondeo, mida juhtis 29-aastane Aleksandr.Õnnetuse tagajärjel sai vigastada Opelis viibinud kaasreisija, 29-aastane naine, kes peale esmaabi andmist lubati kodusele ravile.

31. juulil kella 20.40 paiku toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Väike-Maarja vallas Vao tee 7 km, kus jalgrattur, 17-aastane Veiko sõitis otsa sõidutee ääres kõndinud jalakäijale, 60-aastasele Urvele. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai vigastada jalakäija, kes toimetati Rakvere haiglasse.

31. juulil kella 22.55 ajal juhtus liiklusõnnetus Jõgevamaal, Puurmani vallas, Painküla-Puurmani tee 14 km Tammiku külas bussipeatuse juures, kussõiduauto VW Passat, mille juht on kindlaks tegemisel, kaldus vastassuunavööndisse ja otsa teeserval seisvatele inimestele. VW Passat lahkus sündmuskohalt, kuid leiti hiljem.Õnnetuse tagajärjel said vigastada 17-aastane Enno ja 14-aastane Marta.

Ärandati valge 1986. aasta Toyota Starletnumbriga935 ALM.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077