15. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kia sulgeb Kadaka autosalongi

Kia Auto edasimüüja Tallinnas Ülemiste Autokeskus lõpetab täna oma Kadaka teel asuva autosalongi tegevuse.

Kuni Kia uue ja kaasaegse esinduse valmimiseni koondub Kia müük ja teenindus Tallinnas aprilli jooksul 56 autot müünud Ülemiste salongi, teatas ettevõte.

Ülemiste autosalong on rahva seas muutunud populaarseks. "Siin oleme korraldanud pereüritusi ja see hoone on inimeste poolt vastu võetud. Käesoleva aasta aprillis müüdi Ülemiste autosalongis rekordilised 56 Kiat. Kia Auto müüs aprillikuus Eestis 67% rohkem sõidukeid kui märtsis, 57% neist müüdi Ülemiste Autokeskuses Tallinnas," selgitas Ülemiste Autokeskuse juhataja Jüri Kuusk põhjusi, miks Kadaka teel teine autosalong suletakse.

"On ilmne, et Kiat osta sooviv inimene tuleb eelkõige Ülemiste autosalongi, see asukoht on soodsam. Edasisi laienemisplaane silmas pidades on hetkel tark liigsest rendipinnast vabaneda," lisas Kia Auto Balti regiooni turundusjuht Kristel Kõrgmaa.

Kia Autol on Eestis kokku üheksa edasimüüjat, lisaks Tallinnale veel Tartus, Narvas, Pärnus, Rakveres, Viljandis, Haapsalus, Kohtla-Järvel ja Kuressaares.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077