28. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Raudtee nõukogu esimeheks valitakse tõenäoliselt Peep Aru

Eesti Raudtee nõukogu esimehe kohta pakutakse Eesti Päevalehe andmetel skandaalsele reformierakondlasele Peep Arule.

“Mind on nõukogusse kutsutud, kuid selle juhtimisest pole juttu olnud,” tõrjus Aru veel eile loorbereid.

Reformierakond loodab omakorda nõukogud paika saada juba lähinädala jooksul. “Tähtsamad nõukogud püüame kindlasti võimalikult ruttu käivitada,” ütles erakonna peasekretär Kristen Michal, kuid lisas, et enne esmaspäeva nad kandidaatide kohta kommentaare ei jaga.

Ka suurärimehed Tõnis Palts ja Urmas Sõõrumaa on riigiettevõtete nõukogudesse kutsutud. Seni on nemadki kiivalt keeldunud oma plaane kommenteerimast.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077