27. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vormelisõitja Marko Asmer vajab aastas 12 miljonit krooni

Vormelisõitja Marko Asmeri mänedžerist isa Toivo Asmer ütles online-intervjuus aripaev.ee-le, et Maro Asmeri aastaeelarve on ligi 12 miljonit krooni.

Toivo Asmer selgitas: "Marko sõidab 2007.a. hooajal kahe maa F3 meistrivõistlustel - Jaapanis ThreeBond tiimis ja Briti meistrivõistlustel Hitech Racing tiimis. Mõlemas võistkonnas on kaks sõitjat ja tuginedes Hitech Racing omaniku David Hayle sõnadele on ühe võistleja hooaja puhas tiimikulu (välja arvatud reisikulud, majutused, toitlustamine, telefonikulu jne) 450 000 GBP ehk ca 10,5 miljonit eesti krooni. Sulgudes toodud kulud on ühel hooajal ca 750 000 - 1 miljon eesti krooni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077