19. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lendavad autod on peagi kohal

Lendavad autod on peagi reaalsus, kuid õhus kulgev sõiduriist maksab vähemalt kaks miljonit Eesti krooni, kirjutas Rootsi veebiportaal DinaPengar.

Esialgsete plaanide kohaselt peaks uus Terrafugia Transitioni nimeline sõiduk välja tulema 2009. aastal. Ameeriklaste loodava imesõidukiga saab sõita, nagu tavalise autoga kui tiivad kokku voltida, või lennata, kui tiivad vastavasse asendisse lükata. Õhus arendab auto kiirust 210 km/h, maapeal kulgeb riistapuu nagu normaalne auto. Sõiduvahend mahub tavalisse garaaži.Et uue leiutise omanikuks saada, tuleb välja käia vähemalt 148 000 dollarit ehk 1,8 miljonit krooni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077