19. veebruar 2007

Lendavad autod on peagi kohal

Lendavad autod on peagi reaalsus, kuid õhus kulgev sõiduriist maksab vähemalt kaks miljonit Eesti krooni, kirjutas Rootsi veebiportaal DinaPengar.

Esialgsete plaanide kohaselt peaks uus Terrafugia Transitioni nimeline sõiduk välja tulema 2009. aastal. Ameeriklaste loodava imesõidukiga saab sõita, nagu tavalise autoga kui tiivad kokku voltida, või lennata, kui tiivad vastavasse asendisse lükata. Õhus arendab auto kiirust 210 km/h, maapeal kulgeb riistapuu nagu normaalne auto. Sõiduvahend mahub tavalisse garaaži.Et uue leiutise omanikuks saada, tuleb välja käia vähemalt 148 000 dollarit ehk 1,8 miljonit krooni.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077