19. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BMW saab Rae valda uue müügikeskuse

United Motors alustab kevadel uue BMW keskuse ehitust, teatas ettevõte.

BMW ja MINI esindaja Eestis AS United Motors alustab kevadel Tallinn lähedale Rae valda Tartu maantee äärde uue BMW müügi- ja teeninduskeskuse ehitamist. Autokeskuse projekteerimine on lõpujärgus ja ehitustööde alustamist kavandatakse aprillikuusse, koguinvesteering uue keskuse rajamiseks ulatub 70 miljoni kroonini.

United Motorsi juhataja Kaljo Karilaid ütles, et uue BMW autokeskuse rajamine Tallinna lähedale lähtub ettevõtte pikaajalisest arenguplaanist. “Majanduse kiire areng ja uute ning kasutatud autode arvu pidev suurenemine tingib vajaduse laiendada oluliselt remondi ja hoolduse võimalusi Tallinnas ja selle lähiümbruses,” rääkis Karilaid.

Karilaidi sõnul on United Motors kindlustanud oma positisooni üle Eesti läbi nelja hästi toimiva esinduse, ent lisaks olemasolevatele Tallinna, Tartu, Pärnu ja Kohtla-Järve esindustele vajab Põhja-Eesti veel ühte BMW keskust.

Uue autokeskuse projekteerimine on lõpujärgus, ehitus peaks esialgsete kavade kohaselt algama aprillis. Ehitusfirma valimiseks plaanib United Motors korraldada lähinädalatel konkursi ja uue autokeskuse projektdokumentatsioon väljastatakse huvi üles näidanud ehitusfirmadele.

Uus autokeskus on kavandatud kahekorruselisena, keskseks arhitektuuriliseks dominandiks kujuneb hoone Tartu maantee poolne fassaad. Rajatava hoone ehitusalune pind on 3665 m² ja kasulik pind 3981 m². Autokeskuse esimese korruse pind ulatub 3319 ruutmeetrini, millest autode müügi- ja teenindussalong koos abiruumidega moodustab 478 m². Keskusesse tuleb uute ja kasutatud autode müügisalongi kõrval kere- ja värvitööde kompleks, pesula, rehviremont, erinevad laoruumid, samuti kontoripinnad ning puhke- ja olmeruumid personalile. Hoone projekteeris AS ETP Grupi arhitekt Peep Urb.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077