7. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Subaru Impreza saab luukpära

Automedia fotograafid on tabanud Subaru Impreza prototüübi enne, kui see teeb oma rahvusvahelise debüüdi sel aastal.

Muutused mis autole tehtud, on üsna dramaatilised. Nimelt on sedaanist saanud luukpära. On olnud ka kuulda seda, et Subaru muudab ära Impreza nime. Siiski ei usu spetsialistid, et Subaru loobuks WRX liidesest. Mootorile on spetsialistid suured lootused pannud. Arvatakse, et 2,5 liitrine turboga boksermootor hakkab olema 330 või mõnel turul isegi enam hobujõudu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077