5. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BMW 1. seeria kupee tabatud

Automedia fotograafid on tabanud BMW 1. seeria kupee. Kui hiljuti näitas ka Äripäev uut faceliftitud 1. seeriat, siis polnud meil aimugi, et sellest võib tulla ka kupee ja ka kabriolettversioon. Arvatavasti demonstreeritakse neid autosid Genfi autonäitusel järgmise aasta alguses.

Mudeli kõige musklilisemaks valikuks jääb kolmeliitrise mootoriga 130. On ka õhkõrn lootus, et mudelist tekib ka M versioon, mille mootorikatte alla leiab oma tee BMW 335i Coupe pealt pärit kolmeliitrine turbomootor.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077