5. veebruar 2007
Jaga lugu:

BMW 1. seeria kupee tabatud

Automedia fotograafid on tabanud BMW 1. seeria kupee. Kui hiljuti näitas ka Äripäev uut faceliftitud 1. seeriat, siis polnud meil aimugi, et sellest võib tulla ka kupee ja ka kabriolettversioon. Arvatavasti demonstreeritakse neid autosid Genfi autonäitusel järgmise aasta alguses.

Mudeli kõige musklilisemaks valikuks jääb kolmeliitrise mootoriga 130. On ka õhkõrn lootus, et mudelist tekib ka M versioon, mille mootorikatte alla leiab oma tee BMW 335i Coupe pealt pärit kolmeliitrine turbomootor.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee