24. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinki nõukogu esimees Toivo Ninnas astus Keskerakonda

Keskerakonna juhatus võttis erakonda vastu varem Reformierakonda kuulunud Tallink grupi nõukogu esimehe Toivo Ninnase.

Ninnase sõnul otsustas ta parteid vahetada, sest Keskerakond on ainus Riigikogus esindatud erakond, kes hoolib Eesti merendusest, teatas erakond.

„Keskerakond saab ainukesena aru laevandustoetuste vajadusest,” selgitas elupõline meremees. „Euroopa Liit lubab oma liikmesriikidel toetada laevandust. Seda teevad näiteks meie naabrid Soome, Rootsi ja Läti. Pean eelkõige silmas merd sõitvate meremeeste tulu- ja sotsiaalmaksu küsimust. Üks meremees annab tööd kolmele inimesele kaldal ja see on põhjus, miks Euroopa riigid peale Eesti toetavad merendust.”

Ninnase sõnul peaks Eesti riik meie laevandust toetama, sest vastasel korral võivad laevad loobuda Eesti lipu all sõitmisest.

Ninnas nimetab oma hobideks aiandust ja reisimist.

Hiljuti on teiste hulgas Keskerakonnaga liitunud varema Reformierakonda kuulunud Liis Tappo-Treial ja Keila endine linnapea Ago Kokser, varem Res Publicasse kuulunud Margus Metstak ning varem Isamaaliitu kuulunud Peeter Võsa.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077