17. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pant: Rootsi ametiühing peab ametlikult vabandust paluma

Tallinki juhatuse esimees Enn Pant ütles tänasel aktsionäride üldkoosolekul, et on Rootsi ametiühingult ametliku vabanduse saamise nimel valmis kasutama mis tahes seaduslikke võimalusi.

Tallink ootab, et Rootsi meremeeste ametiühing SEKO Tallinkilt vabandust paluks, kuna ühing korraldas eelmise aasta sügisel firma vastu ulatusliku laimukampaania. "Kahetsusväärselt läksid sellega kaasa ka Eesti kvaliteetväljaanded," sõnas Pant.

Möödunud aasta oktoobris oli Tallinki juhtidel Silja Line'i laeval vahejuhtum aluse töötajatega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077