10. jaanuar 2007
Jaga lugu:

Tallinn saab aprillis uue tänava

Kommunaalamet kuulutab lähipäevadel välja riigihanke Tehnika tänava ja Filtri tee vahelise ühendustee ehitaja leidmiseks.

Euroopa Liidu Struktuurifondide kaasfinantseerimisel on käesoleva aasta aprillikuus kavas alustada Tehnika tänava ja Filtri tee ühendustee I etapi ehitusega Tehnika tänava ja Veerenni tänava vahelisel lõigul, teatas Tallinna pressiteenistus.

Abilinnapea Olga Sõtniku sõnul valmis projekt firmas AS K-projekt 2006. aastal.

„Tänav on projekteeritud selliselt, et tulevikus oleks võimalik ühendusteed laiendada 2+2 rajaliseks,” kommenteeris Sõtnik. Veerenni ja Tehnika ühendustee ristmik on lahendatud ringliiklusristmikuna. Erinevatele tasanditele on projekteeritud ka jalakäijate ja jalgratturite teed. Lisaks rajatakse sajuvee kanalisatsioon ja tänavavalgustus ning tõstetakse ümber ehitusele ettejäävad tehnovõrgud. Vana - Lõuna ja Tehnika tänava ristmik läheb foorijuhtimisele.

Ehitatava ühendustee ehitus on ettenähtud Tallinna üldplaneeringus.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee