10. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn saab aprillis uue tänava

Kommunaalamet kuulutab lähipäevadel välja riigihanke Tehnika tänava ja Filtri tee vahelise ühendustee ehitaja leidmiseks.

Euroopa Liidu Struktuurifondide kaasfinantseerimisel on käesoleva aasta aprillikuus kavas alustada Tehnika tänava ja Filtri tee ühendustee I etapi ehitusega Tehnika tänava ja Veerenni tänava vahelisel lõigul, teatas Tallinna pressiteenistus.

Abilinnapea Olga Sõtniku sõnul valmis projekt firmas AS K-projekt 2006. aastal.

„Tänav on projekteeritud selliselt, et tulevikus oleks võimalik ühendusteed laiendada 2+2 rajaliseks,” kommenteeris Sõtnik. Veerenni ja Tehnika ühendustee ristmik on lahendatud ringliiklusristmikuna. Erinevatele tasanditele on projekteeritud ka jalakäijate ja jalgratturite teed. Lisaks rajatakse sajuvee kanalisatsioon ja tänavavalgustus ning tõstetakse ümber ehitusele ettejäävad tehnovõrgud. Vana - Lõuna ja Tehnika tänava ristmik läheb foorijuhtimisele.

Ehitatava ühendustee ehitus on ettenähtud Tallinna üldplaneeringus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077