Autor: Hansab • 22. märts 2022

Uus nutikas lahendus eraterritooriumitele sõidukite läbipääsuks ning liikluse juhtimiseks

Kontrollitud lubadepõhine sisenemine, suunatud liikluse ja minimaalse ooteajaga liiklusvoog, kauba saatedokumentide automaatne töötlemine – see on kaasaegne viis logistikakeskuste ja tootmisettevõtete laoplatside igapäevaseks juhtimiseks ja töö korraldamiseks.

Hansab AS on loonud nutika lahenduse Entringo Traffic, mis aitab korraldada eraterritooriumile saabuvate, seal viibivate ja territooriumilt väljuvate sõidukite ning kaubadokumentide kontrolli, samuti sõidukite kaalumist, laadimist ja mõõtmist, tehes seda kiiresti ning efektiivselt.

Entringo Trafficu teekond algab sõiduki ja kauba eelregistreerimisest iseteeninduskeskkonnas. Sõiduki saabumisel territooriumile tehakse automaatne numbrituvastus või loetakse andmed RFID koodilt, registreeritakse kaup ning teostatakse automaatne edasisuunamine ettevalmistatud ootealale või otse mõõtmis- ja kaalumislaborisse.

Traffic on terviklahendus, kuhu on integreeritud erinevad funktsioonid ja toimingud. Kogu liiklusvoogu juhib ühtne automaatika ja tarkvara. Juhtide informeerimiseks kasutab Traffic led infotabloosid, mis suunavad liiklust konkreetsete sõidukite põhiselt.

Entringo Trafficu abil saate muuta välismaiste autojuhtide juhendamise lihtsaks – süsteem tuvastab sõiduki numbrimärgi järgi riigi, kust sõiduk pärit on ning võimaldab edastada LED tabloodel juhiseid just selles keeles.

Trafficu lahendus sobib kasutamiseks näiteks logistikakeskustes, tootmisettevõtetes, puidutööstustes, jäätme- ja vanametalli kogumispunktides, sadamates - kõikjal, kus on eraterritooriumil vaja liiklust juhtida ja automatiseerida. Selle lõplik funktsionaalsus jääb iga tellija enda otsustada, kuna Trafficu lahendus on modulaarne ja seetõttu kujundatav iga kliendi vajaduste ja ärinõuete järgi. Tellija kõik reeglid ja ärinõuded on Trafficus seadistatavad ja lihtsalt muudetavad.

Entringo Trafficu peamised kasutegurid

• Kiirendab ja automatiseerib sõidukite saabumist territooriumile

• Kiirendab kauba peale ja maha laadimist

• Vähendab halduskoormust ning liikluse korraldamiseks vajaminevate töötajate arvu

• Automaatne check-in ja järjekorrahaldus võimaldab kontaktivabat töö korraldamist

• Saatedokumentide digitaliseerimine

• Andmete kogumine kaaludelt ja mõõteanduritelt

• Parandab turvalisust

Kui soovid rohkem infot Entringo Traffic lahenduse kohta, siis võta meiega ühendust: Kristo Kaljuvee, telefon 5918 9198, e-mail [email protected]

www.hansab.ee

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077