Autor: Logistikauudised.ee • 27. november 2020

Logistika aastakonverentsil esitleti uut kaubavedusid vahendavat veebirakendust

Neljapäeval toimunud logistika aastakonverentsil esitleti kaubavedusid vahendavat veebirakendust Truck4goods 2.0. Tegemist on autotranspordivahendite omanike ja veoteenust vajavate ettevõtete otsekontakte vahendava platvormiga, mis võimaldab leida kiirelt soodsaima veoteenuse.
Truck4goods asutaja Tarmo Maasel.
Foto: Raul Mee

Start-up ettevõtte Truck4goods asutaja Tarmo Maaseli sõnul on Eesti maanteetranspordi kaubaveo ettevõtete kogukäive ligikaudu 800 miljonit eurot aastas.

„Truck4goods on seadnud sihiks vahendada 15% Eestis toimuvatest kaubaveoteenustest 2022. aasta lõpuks,“ märkis Maasel. Truck4goods 2.0 ambitsioon on vahendada 15% Eestis toimuvatest maantee kaubavedudest.

Truck4goods 2.0 on tööriist ettevõtetele, mis tagab kaupade liigutamisel info liikumise täpsuse, hästi organiseeritud meeskonnatöö ja ülevaatliku statistika haldamise.

Truck4goods mobiili- ja veebirakendus võimaldab kauba vedajatel leida oma sõidukitele kiirelt ja paindlikult tellimusi. Tellijad näevad parimaid pakkumisi hinnas ja ajas ning saavad operatiivselt teha oma valiku. Keskkonnaga liitumisel kontrollitakse vedajate tausta ning kindlustuslepingute olemasolu.

Truck4goods mobiili- ja veebirakenduses näeb tellija reaalajas oma veose asukohta kaardil ning fotosid kauba peale- ja mahalaadimistest. Tellimuste kinnitamise hetkest on iga detail vedajatele ja logistikutele täpselt hallatavad.

Täiendavalt on võimalik jagada sõite erinevatesse vaheladudesse ning delegeerida kaupu erinevatele vedajatele.

Truck4goods 2.0. rakenduse saab tasuta alla laadida ja ettevõtte kohta rohkem infot www.truck4goods.com.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077