Autor: Janno Riispapp • 13. mai 2024

Tallinna lennujaama juht börsiplaani ei toeta: siis läheks fookus raha teenimisele

Riivo Tuvike soovib Tallinna lennujaama juhina jätkata ka viieaastase ametiaja järel, otsus tehakse lähinädalatel.
Foto: Liis Treimann
Tallinna lennujaama börsile viima ei peaks, sest strateegiliselt olulise ettevõttena ei saa keskenduda ainult tulude teenimisele, vaid peaks mõtlema rohkem ühenduste hoidmisele, rääkis riigifirma juht Riivo Tuvike saates „Kuum tool“.

Börsil läheks fookus natuke rohkem tulu teenimise peale ja tema arvates poleks see Eesti inimeste vaatest õige. Samas võiks olla mõistlik mõne Tallinna lennujaama tütarettevõtte vähemusosalus börsile viia, tõdes Tuvike.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077