Autor: Hando Sinisalu • 23. mai 2023

Hiina elektriautosid võib peagi rohkem Eesti tänavatele jõuda

Hiina elektriautod on teinud väga tugeva kvaliteedihüppe, mistõttu võib neid rohkem Euroopasse ja Eestisse jõuda, rääkis Äripäeva raadios autode müügi- ja teenindusettevõtete Eesti liidu tegevjuht Meelis Telliskivi.
Hiina auto Geely Bingyue ePro.
Foto: AP/Scanpix

Aasta esimeses kvartalis eksportis Hiina autosid rohkem kui Jaapan, mis tähendab, et Hiina on nüüd maailma suurim autoeksportija.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077