Autor: Janno Riispapp • 3. jaanuar 2023

Nõgene: Hiina koroonalainel tuleb silm peal hoida

Hiina ulatuslikul koroonalainel tuleb silm peal hoida, hoiatas Tallink Grupi juht Paavo Nõgene. Samas on ta kurb, et Euroopa Liit pole suutnud ühist otsust teha, et Hiinast tulevatele inimestele testimiskohutus kehtestada.
Tallinki juht Paavo Nõgene Tallinki uuel laeval MyStar
Foto: Liis Treimann

“Selge on see, et kui Itaalia näitel saabub lennukitäis, kellest pooled on haiged, siis nad levitavad viirust edasi,” rääkis Nõgene Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077