Autor: Tõnu Tramm • 22. aprill 2021

ELEAs ja ERAAs uued juhid: miks Toivo Kuldkepp pidi lahkuma?

Eesti Logistika ja Ekspedeerimise Assotsiatsiooni juhatuse liige Herkki Kitsing ja Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni president Jaak Kivisild.
Foto: Äripäev
Autovedajate seas tiirelnud küsimus, miks sunniti aasta alguses lahkuma ligi veerandsada aastat Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni juhtinud Toivo Kuldkepp ning miks vahetus mõni kuu hiljem ka president? Saade „Ärikliendid roolis“ võtab need küsimused luubi alla.

Viimase poole aasta jooksul on saanud uued tegevjuhid nii Eesti Logistika ja Ekspedeerimise Assotsiatsioon (ELEA), kui Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsioon (ERAA). Viimane sai äsja ka uue presidendi.

ELEA uueks juhatuse liikmeks sai Herkki Kitsing, ERAA uueks peasekretäriks Andres Tootsman ning presidendiks Jaak Kivisild. „Ärikliendid roolis“ kutsus saatesse Herkki Kitsingu ja Jaak Kivisilla, et nad tutvustaksid nii ennast kui seda, millised muudatused kõnealuseid organisatsioone ees ootavad.

Jaak Kivisild tõi pisut valgust ka ERAA telgitagustesse ning selgitas, miks kutsuti jaanuaris oma kohalt tagasi ligi veerandsada aastat ERAA-d juhtinud Toivo Kuldkepp.

Vestlust juhib Logistikauudised.ee juht Tõnu Tramm, saadet toetab Neste Eesti.

Kuula saadet siit:

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077