Autor: Tõnu Tramm • 26. august 2021

Intervjuu: raudteelt saadud pisik ei jäta Riia Sillaved maha ka sadamaäris

Rail Balticast sadamaärisse sukeldunud Riia Sillave tunnistab, et sai eelmisest töökohast kaasa pisiku, mida on ka oma kolleegidesse süstinud ning mille tõttu on HHLA TKst saanud ka kauaoodatud Merevaigurongi üks häälekamaid eestkõnelejaid.
HHLA TK Estonia tegevjuht Riia Sillave.
Foto: Andres Raudjalg

Algusaastatel Rail Baltic Estoniat juhtinud Riia Sillave tegutseb juba poolteist aastat Muugal, sakslastele kuuluva HHLA TK Estonia tegevjuhina. See on olnud teatud mõttes sisse elamise aeg, et viia end kurssi uute väljakutsetega ning panna paika täpne tulevikuvisioon sadama arengu osas. Muuhulgas on Sillave hinnangul on just tänavu erakordne võimalus panna käima kauaoodatud Merevaigurong.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077