Autor: Mart Raamat • 24. juuli 2023

Mart Raamat: autoomanikke ootab kolmikmats

Automaks iseenesest pole halb idee, kui seeläbi muutuks transpordi maksustamine õiglasemaks, aga see ei tohiks kaasa tuua olukorda, kus vaesemad hakkavad kinni maksma rikaste pühapäeva-elektriautosid, kirjutab Eesti Transpordikütuste Ühingu tegevjuht Mart Raamat.
Autoliiklus Tallinnas Paldiski maanteel.
Foto: Andras Kralla

Pole üllatav, et Rally Estonia nädalal räägivad Eesti inimesed autodest, kuid kindlasti lootis rahandusminister Mart Võrklaev, et uudiskünnise ületavad pigem lood Lõuna-Eesti metsade vahel kihutavatest ralliässadest, mitte valdavalt negatiivse tooniga arvamused sel nädalal avalikustatud rahandusministeeriumi detailsematest plaanidest automaksu kehtestamisel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077