Autor: Logistikauudised.ee • 11. juuni 2024

Riigilaevastik timmis tellitava Virtsu-Kuivastu parvlaeva esialgsest odavamaks

Riigilaevastik koos Kliimaministeeriumiga on otsustanud teha muudatusi läbi kukkunud 5. parvlaeva projektis, et tagada ehituskulude püsimine esialgses eelarves - uus laev saab olema väiksem, kuluefektiivsem ning peaks valmima 2026. aasta sügiseks.
Esimene hange kukkus läbi, kuna ükski laevaehitaja polnud valmis seda projekti ette võtta ette antud eelarveraamides.
Foto: Riigilaevastik

Pärast aasta alguses läbi kukkunud hankemenetlust ja tehnilisi konsultatsioone erinevate laevaehitusettevõtetega, on Riigilaevastik koos Kliimaministeeriumiga otsustanud teha muudatusi 5. parvlaeva projektis, et tagada ehituskulude püsimine esialgses eelarves – 40 miljonit eurot.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077