Autor: Logistikauudised.ee • 3. juuni 2024

Tartu kuulutas välja hanke Sõpruse silla rekonstrueerimiseks

Ehitaja ülesandeks saab olema Tartu Sõpruse silla põhjalik ümberehitus, mis valmib 2026. aasta sügiseks.
Sõpruse sild Tartus
Foto: Arno Mikkor

Sõpruse sillal parandatakse autode sõiduteed ning liikumisvõimalusi nii jalakäijatele kui ratturitele. Uue lahenduse kohaselt saab sillal olema 2 + 2 sõidurada ning sild ehitatakse mõlemalt poolt laiemaks, et mahutada sellele ka piisavalt laiad ratta- ja jalgteed. Nii jalgratturid kui jalakäijad eraldatakse sõiduteest piirde ja ohutusalaga. Kahesuunalised rattateed saavad olema 2,25 meetri laiused ning asuvad mõlemal sõidusuunal. Jalgteede laius saab sillal olema 2 meetrit. Samuti ehitatakse välja rattateed ja -rajad Karlova suunas ja kõikidele sillalt tulevatele ning sinna viivatele pööretele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077