Autor: Logistikauudised.ee • 28. mai 2024

Äripäev avas ettevõtjatele mõeldud kestlikkusteemalise uudisveebi

Äripäev avas 28. mail ESG professionaalidele mõeldud uudisveebi kestlikkusuudised.ee. Uudisveebis hakkavad ilmuma Eesti ettevõtete ESG kogemused ja nõuandvad lood ning olulisem osa sellest EL-i kestlikkusinfost, mida ettevõtja peab teadma: info seadusandluse, kohalike projektide ja rahastuste kohta.
Kestlikkusuudiste juht Karmen Laur ja Äripäeva arendusjuht Kerttu Metsar.
Foto: Äripäev

ESG teemaga tegeleb Eestis hinnanguliselt 500–700 inimest. Nende professionaalide arv on paari-kolme aastaga enam-vähem nullist tekkinud ning kasvab lähiaastatel üle tuhande. Järgmisel aastal mõnesajale ettevõttele tekkiv kestikkusaruandluse kohustus on tekitanud suure ESG info ja teadmiste vajaduse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077