Autor: Logistikauudised.ee • 23. mai 2024

Kallis kasko tuleb elektriauto ostjale sageli halva üllatusena

Elektriauto akutehnoloogia kallis remondi ja asenduskulu teeb nende kindlustusmakse tavaautodest kulukamaks ning krõbe kaskokindlustuse maksumus tabab autoostjaid pahatihti ootamatult.
Näide elust enesest: Porsche Taycan sai põhja alla löögi, millele järgnes 50 000 eurot maksma läinud remont.
Foto: Porsche

Elektriautoga seotud riskid ei erine muus osas oluliselt traditsioonilise sisepõlemismootoriga auto omadest, küll aga tekitab erinevuse elektriauto aku - see on äärmiselt kallis. Esmapilgul isegi väiksena tunduv kahjustus võib osutuda väga kulukaks ja nõuda ka terve aku väljavahetamist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077