Autor: Logistikauudised.ee • 2. mai 2024

Pettused kasutatud autode äris laienevad: 10 kõige levinumat pettust

Kasutatud auto ostmisega petta saamine on üha süvenev trend.
Foto: Andras Kralla
Odomeetri pettused ja vigade varjamine on käinud kasutatud autode äriga kaasas juba aastakümneid, kuid mida aeg edasi, seda nupukamaks muutuvad ka petised, kes on enda kombitsad ajanud juba Facebooki Marketplace`i ja kahtlastesse veebipõhistesse makselahendustesse.

Kasutatud auto otsimine ja selle soetamine peaks olema põnev protsess, kuid petturid võivad autojuhte kergesti meelitada tegema kulukaid vigu. Kuna kasutatud autode turul on pettused laialt levinud, jagavad autoandmetega tegeleva ettevõtte carVerticali eksperdid nippe, kuidas levinumaid petuskeeme tuvastada ja end rahalise kahju eest kaitsta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077