Autor: Tõnu Tramm • 6. mai 2024

IRU värske raport: kõige enam on täitmata veokijuhi ametikohti Eestis

Rahvusvahelise maanteetranspordiühingu IRU värske Euroopa veokijuhtide tööhõive raport toob välja, et enam kui pooled Euroopa transpordiettevõtted ei saa juhtide puuduse tõttu oma äri laiendada ning suurima täitmata töökohtade arvuga riigina tuuakse esile just Eesti.
Protsentuaalselt enim veokeid, mille rooli taga haigutab tühjus, on IRU andmetel just Eestis.
Foto: IRU

Enam kui pooled Euroopa veondusettevõtted ei saa oma äri laiendada, kuna nad ei leia oskustöölisi veokijuhtide puuduse tõttu, selgub IRU 2023. aasta uuringust, milles osales üle 1000 Euroopa maanteetranspordi ettevõtte.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077