Autor: Logistikauudised.ee • 1. aprill 2024

Tallinna Sadam sai ühe juhatuse liikme juurde

Tallinna Sadama nõukogu pikendas juhatuse liikme Margus Vihmani lepingut ja määras juhatusse äriarenduse juhi Rene Pärdi.
Tallinna Sadama juhatusse määrati ka ettevõtte äriarenduse juht Rene Pärt.
Foto: Tallinna Sadam

ASi Tallinna Sadam nõukogu otsustas pikendada juhatuse liikme–kommertsjuhi Margus Vihmani volitusi Tallinna Sadama juhatuse liikmena kolme aasta võrra. Margus Vihmani järgmine ametiaeg algab 1. novembril 2024 ja kestab kuni 31. oktoobrini 2027.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077