Autor: Logistikauudised.ee • 1. aprill 2024

Eurowings hakkas Tallinna ja Praha vahet lendama

31. märtsil tegi esimese lennu Tallinna ja Praha vahel Saksamaa odavlennufirma Eurowings. Otselennud Prahasse toimuvad kolm korda nädalas ning alates maist neli korda nädalas - esmaspäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti. Lennuaeg on kaks tundi ja kümme minutit.
Eurowingsi meeskond Tallinnas esimesel reisil.
Foto: Aron Urb

Nõudlus Praha otseliini vastu on läbi aastate Tallinnast olnud üks suurimaid ning seni on sinna lennatud erinevate sõlmjaamade kaudu. AS Tallinna Lennujaama turunduse ja kommunikatsioonijuht Margot Holts leiab, et Praha otseliini lisandumine on Tallinna sihtriikide portfellile suur väärtus. „Praha on üks kaunimaid Euroopa linnu ning viimastel aastatel on näha ka ärisidemete tihenemist Tšehhi ja Eesti vahel. Seega on meil hea meel tulla oma reisijate soovidele vastu, pakkudes väga oodatud otselendu,“ sõnas Holts.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077