Autor: Tõnu Tramm • 27. märts 2024

Analüütik: miks tahab Deutsche Bahn Schenkerit maha müüa?

Schenkerile uute omaniku otsimisega on Deutsche Bahn (DB) tegelenud juba mõnda aega ja põhjus miks seda tehakse, ei seisne mitte niivõrd Schenkeri enda tegevuses, kuivõrd DB enda rahapuuduses, nentis Transport Intelligence`i analüütik Thomas Cullen.
Schenkeri ostmise vastu tunnevad huvi mitmed suured logistikafirmad.
Foto: DB Schenker

Pole raske mõista, miks Deutsche Bahn soovib Schenkerit maha müüa. Nagu on kirjeldatud Saksa riikliku raudteefirma aastaaruandes, kasvas Deutsche Bahni võlg 2023. aasta finantsaasta jooksul 5,2 miljardi euro võrra, 34 miljardi euroni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077