Autor: Kristel Härma • 15. märts 2024

Pankrotis logistikaidu tarkvara ei tahtnud 30 miljoni euro eest keegi

Eurora Solutionsi võlausaldajad vaatavad nõutult pealt, kuidas ettevõtte väärtuslikum vara ehk tarkvara ja tütarfirma soovitud hinnaga müügiks ei lähe. Kokku on võlanõudeid esitatud 43 miljoni euro eest.
Foto: Andras Kralla

Selle nädala neljapäevani sai esitada oksjonil pakkumisi pankrotistunud idufirma Eurora Solutionsi 30 miljoni eurose alghinnaga tarkvarale ning kolme miljoni eurose esialgse hinnalipikuga tütarfirmale, kuid ühtegi pakkumist ei esitatud.

“Seal polegi midagi rääkida,” tõdes Eurora Solutionsi pankrotihaldur Maire Arm ettevõtte pankrotivara oksjoni esimest vaatust kokku võttes. “Seal ei tulnud ju midagi, seda oli arvata.”

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077